In actie voor clubkas en kerstmarkt

Hallo allemaal,

De Sint moet zijn verjaardag nog vieren of we praten alweer over de Kerst…

Zoals jullie wellicht weten wordt op 13 december een ouderwets gezellige kerstmarkt georganiseerd in het dorpshuis. Compleet met erwtensoep, kerstbrood en engelenhaar. Elke vereniging is gevraagd of ze daar iets willen verkopen of een leuke actie willen houden ten gunste van de verenigingskas. Dat is natuurlijk altijd zeer welkom en ook erg gezellig!

De Jeugdcommissie van Far Ut is van plan met de kinderen allerlei leuke kerst-knutsels te maken. Woensdag 3 december gaan de circulatiemeiden alvast een begin maken tijdens de training. Trek daarom niet je mooiste kleren aan! De C’s en de B’s  vinden het misschien leuk om een handje te helpen. Zij krijgen binnenkort bericht over een eventuele datum waarop we dat gaan doen.

Misschien gaan we ook nog een avond met  volwassenen aan de slag. Wie het gezellig vindt om een avond samen te knutselen, kan dit doorgeven aan iemand van de jeugdcommissie. Ben je niet zo van het knutselen maar wil je wel helpen? We zoeken nog:

– Mooie stokken uit het bos – Stukken boomschors of stronk(jes) – Kerstballen die niet meer gebruikt worden, of ander kerstmateriaal -Linten (rood, wit, zilver, goud).

Natuurlijk zijn alle leuke en originele ideeën ook van harte welkom!

Alles mag gebracht worden op Riperwei 9, bij Karin, die ook wel eens bij school is. Is er niemand thuis dan mag het bij de voordeur. Kortom: duik de zolder op of ga het bos in en kijk of je nog iets moois vindt. Wij zijn er blij mee! In elk geval tot ziens op 13 december (vanaf 16.00 uur) in het dorpshuis!

Groet van de Jeugdcommissie, Bregtje, Tietsje en Karin.