Hoe de Sensationele Superzaterdag begon…

Zaterdag 11 maart… wat een dag!
Deze dag eindigde inderdaad in een superstunt van ons A en B team maar begon al heel vroeg in Lemmer!

Daar werd op deze dag al vroeg uitgepakt door Far Ut 1 en 2. Het jeugdbestuur van Far Ut vond dat het voor deze meiden inmiddels weleens tijd werd om de volleybalschoenen eens in een andere sporthal aan te trekken. De afgelopen vier jaar zijn ze heel wat keren naar Sneek en Workum gereden om hun wedstrijden te spelen, nu werd gekozen voor rayon Heerenveen.

In de prachtige hal van Lemmer speelden beide teams twee wedstrijden van ieder een half uur. De eerste set werd er sowieso tot 25 punten gespeeld. Niet op tijd maar om de punten spelen dus!
Vandaag moesten we Jetske missen maar gelukkig was daar Kyra. Kyra speelt niveau 4 en is dus niet gewend aan het doorspelen van de bal, laat staan een smash opvangen… Niet getreurd, Kyra heeft een mooie rustige techniek en hield zich prima staande op dit niveau. Dat kwam ook omdat ze heel goed werd gesteund door haar teamgenoten; Mariska, Frieda en Sietske. Wat is dat belangrijk!

Het spelniveau was wisselend maar de dames deden wat ze van Janice hebben geleerd. Er kon volop geoefend worden met de sprongserve. Leuk is dat! Het volle pond aan punten ging mee uit Lemmer!

Ze zijn er helemaal klaar voor!
Volgend jaar in de C’s!
Let op Dames 1 van Far Ut, jullie opvolgers komen eraan!

Een mooi begin in Lemmer wat als een Sensationele Superzaterdag in Sneek zou eindigen…

Far Ut 1 en 2 haalt vrolijk alle punten uit Lemmer