Geslaagd Nieuwjaarstoernooi

Het Nieuwjaarstoernooi is zaterdag 3 januari als zeer geslaagd de boeken in gegaan! De opkomst was met 44 personen zeer goed te noemen. Daarnaast lag het sportieve niveau erg hoog – heel veel mooie rally’s en allemaal spannende wedstrijden – en was het uiterst gezellig. Beter had het jaar niet kunnen beginnen voor Far Ut!

Er waren zeven teams geformeerd, die voor vuurwerk zorgden. Hoe kon het ook anders met ‘knallende’ namen als Lawinepijlen, Mortieren en noem maar op! Van senioren, recreanten, B-meisjes en C-meisjes was bijna iedereen present. Hulde aan de indeelster van de teams, die ook voor oud-leden en sponsoren een plek had gevonden!

Voorzitter Dio Spronk opende de avond met een toespraak. Hij had een verrassing in petto voor Harry Nijkamp en Peter van der Meeren. Zij werden bedankt voor het in korte tijd opzetten van deze (,,Prachtige”, aldus het bestuur, dank!) website. Harry en Peter kregen drie vruchtbomen overhandigd. Eén voor Harry, één voor Peter en één voor op de erfafscheiding van de Jutrijper buurmannen. Ze worden komend voorjaar geplaatst door Dio.

Hierna kon het nieuwjaarstoernooi van start gaan. ’s Middags waren de circulatiemeiden al lekker in actie gekomen op het oliebollentoernooi. Zij gaan vanaf volgende week spelen op Niveau 4. Succes! Dat geldt voor iedereen, want komend weekeinde gaan de competities weer beginnen.

receptie1

Gezellig druk!

receptie2

Spannende wedstrijden! Links Ytje, rechts wacht Geert op de bal.

receptie3

Dio verrast Harry (links) en Peter met drie vruchtbomen.

receptie4

De circulatiemeiden in actie op hun Oliebollentoernooi.

receptie5

Ook de verloting was spannend!

receptie6

De uitslagen zorgden voor vuurwerk!

receptie8

Het winnende team.