DR1 verslaat DR2 en de nul is weg

Vrijdagavond 9 november was de volleybalwedstrijd waar we met z’n allen toch wel naar uit hebben gekeken! We speelden tegen elkaar… hoe leuk is dat!  Toch hadden wij van Far Ut DR1 (Dames Recreatie-1) wel wat zenuwen, want woensdagavond tijdens de training wisten wij niet van Far Ut DR2 te winnen…

Beide teams waren gelukkig voorzien van een coach. Ciska van der Veer zou Dr2 moed inspreken en wij waren verrijkt met Petra Sieperda. De eerste set stonden we gelijk achter, maar na een inhaalslag en een paar opbeurende woorden van Petra tijdens de time-out gaven we gas! We wonnen met 25-22! De tweede set gingen we door in dezelfde flow en wisten we zodoende ook te winnen en wel met 25-19!

Onze avond was nu al geslaagd, wat er verder ook zou gaan gebeuren. Hoe we ons best ook deden de derde set… Far Ut DR2 stond voor en was niet van plan om dit nog uit handen te geven. We verloren dan helaas ook met 15-25!  Desalniettemin was de winst vanavond voor DR1! Hierbij zijn we dan ook gestegen van de zesde naar de vierde plaats en zijn we van die die akelige nul af! En van die nul af… dat geldt ook voor DR2!

Top dames en Petra en Ciska bedankt voor het coachen!

Yda Hofman