Far Út doet mee aan Rabo-sponsoractie

Hallo Far Ut-lid! Ben je lid van de Rabobank Sneek Zuidwest-Friesland en is Far Ut jou favoriete sportvereniging, dan heb je de kans om 5 euro uit de sponsorpot van de bank toe te kennen aan Far Ut. Jij sponsort terwijl de bank betaalt!

Met dit geld willen we als bestuur graag nieuwe materialen aanschaffen, ter ondersteuning van onze jeugdtrainingen. Specifiek voor de allerjongsten willen we extra activiteiten realiseren, zoals een ouder-kindtoernooi, een jeugdkamp, een beachvolleybaltoernooi en een speciale activiteit in verband met ons 35-jarig jubileum dit seizoen.

Als lid van de Rabobank Sneek-ZwF heb je onlangs het magazine Dichterbij van de bank ontvangen. Op bladzijde 31 van dit magazine staat precies aangegeven hoe je via internet in drie stappen 5 euro uit de Rabo-sponsorpot aan je favoriete vereniging toe kunt kennen.

Stap 1:  Ga naar www.rabobank.nl/ledensponsoringzwf.
Stap 2:  Kies tabblad ‘stembiljet’ en vul de gegevens in. Je vindt volleybalvereniging Far Ut op bladzijde 9 van de deelnemerslijst met code: RLS411. Je hoeft alleen onze code in te vullen.
Stap 3:  Klik op ‘verzenden’ (als je een bevestiging via je email ontvangt, is je stem verwerkt)

Onze oproep geldt specifiek de oudere leden van Far Út – rekeninghouders-leden, die mee kunnen beslissen over de bestemming van de Rabo-sponsorpot. De jongere leden kunnen hun ouders, oudere broers en zusters, ooms en tantes en pakes en beppes vragen.

Je kunt je keuze gedurende de gehele maand december doorgeven,maar het is het beste om het meteen te doen. Mocht het niet lukken, dan kun je bellen met de bank via 0515-437000 of met iemand van het Far Ut-bestuur.

Je keuze voor Far Ut stellen wij in elk geval zeer op prijs! Hiervoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

Bestuur Far Ut.