Far Ut 1 en 2 strijden om kampioenschap

Zaterdag 1 april speelden 21 teams op niveau 6 om het kampioenschap van speelgebied Sneek ZWH. Waaronder “us toppers” van Far Ut 1 en 2.
De beloning was dat er 2 en misschien 3 teams door kunnen naar het regio toernooi wat wordt gehouden op zaterdag 6 mei in Heerenveen.

Beide team hadden de eerste ronde beide wedstrijden gewonnen, dus beide teams door naar de kwartfinale.

Daar trof Far Ut 1 Covos 2, waarvan ze ruim wonnen. Far Ut 2 trof meteen de uiteindelijke kampioen, Covos 1 en verloren deze wedstrijd met 5 puntjes verschil. Daarna nog goed gestreden maar net geen winst meer voor Far Ut 2. Ze eindigden als 8e van de 21 teams: goed gedaan meiden!
Ondertussen speelde Far Ut 1 zeer goed, en wonnen keer op keer. Hierdoor stonden ze uiteindelijk in de finale tegen Covos 1. Een zeer spannende wedstrijd met eerst een paar punten achter, gelijkstand en uiteindelijk met maar 1 puntje de finale verloren. Een mooie 2e plek en dus door naar het regio toernooi. Super meiden!

Als 1 gezamenlijk Far Ut Team gaan ze zaterdag 6 mei weer hun stinkende best doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Helaas trekken dan slechts 6 meiden hun mooie tenue aan: Mariska is jammergenoeg 2 dagen te oud 🙁 en Sanne verblijft dan een lang weekend in het buitenland 🙁
Super jammer voor beide meiden.

Maar wat hebben ze dit seizoen weer veel bijgeleerd van trainster Janice. Ze krijgen elke week meer power, duiken op elke bal en blokken of het niks is. Veel meiden kunnen al bovenhands opslaan en soms zelfs een sprongserve!
Maar jullie moeten nu natuurlijk nog even een paar weekjes extra doortrainen tot aan 6 mei…

Far Ut 1 en 2 met het winnende ticket!