Eerste overwinning voor de heren

De mannen hebben in de tweede klasse de eerste zege binnen! Op de laatste vrijdagavond van oktober werd Nijemirdum Oudemirdum Kombinatie Bakhuizen En Omstreken (NOK-BEO) met 2-1 verslagen. Dat was een mooi verjaardagscadeautje voor coach Marijke!

De wedstrijd begon met vertraging, want de gasten verschenen in Oan it Far zonder shirtjes en dat speelt toch wel lastig. Om negen uur kon de strijd beginnen en Far Ut dook meteen als een uitgehongerde hyena op de prooi! De mannen van Marijke – die liefst vier reserves tot haar beschikking heeft – sloegen alles raak, serveerden goed en hadden in Klaas een prima midspeler aan het net. De 25-14 setzege beloofde heel wat voor het vervolg, maar NOK-BEO was inmiddels bij de les en sloeg terug: 20-25.

Toen moest het in de derde set gebeuren! Far Ut rechtte de rug, speelde weer als een hecht collectief en greep met 25-21 de setzege en de 2-1 overwinning! Die werd uiteraard gevierd, nadat eerst Marijke hartelijk was toegezongen en haar een mooi bos bloemen werd aangeboden!

marijke2

Far Ut had in de eerste set alles onder controle, zoals hier duidelijk is te zien!

marijke

Lang zal ze leven! Marijke is in de bloemetjes gezet. Ook eega geniet!