Een smakelijk bezoek aan de sponsor

De A-toppers hebben er een ,,heerlijke voorbereiding” op de tweede seizoenshelft opzitten! De speelsters werden namelijk uitgenodigd door Michel Groenewegen, de eigenaar van de McDonald’s vestiging in Sneek. Zoals bekend is hij hoofdsponsor van de meiden; helemaal enthousiast geworden door de videoclip die we twee jaar geleden hebben opgenomen.

Of de dames zin hadden in een bezoekje, met daaraan gekoppeld een rondleiding én een menu? Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Zondag 8 januari zijn we langs geweest en de ontvangst was allerhartelijkst. Ronald McDonald himself was aanwezig en dat garandeerde een aantal geweldige goocheltrucs! Daarna lieten we ons het menu goed smaken en was het na de fotoshoot tijd voor de rondleiding. Zeer interessant! Daarna het volgende hoogtepunt: de meiden mochten hun eigen McFlurry maken – en uiteraard verorberen!

Voor we huiswaarts keerden, trakteerden we het personeel van ‘de Mac’ alsmede Ronald op het bekende sportieve blik met pepermunt!

Al met al een geslaagde middag! Enne…, supporters: zaterdag 14 januari spelen de A’s in IJlst de kraker tegen Stanfries. Komt allen!! Daarna spelen de B-meiden vanaf 17.30 uur in ons eigen dorpshuis. Kom ook hier op tijd, want vol is vol!

Ronald vermaakte de meiden met een paar geweldige goocheltrucs.

Op de foto voor de sponsor.

En nóg een hoogtepunt: je eigen McFlurry maken!