Een etmaaltje lekker volleybal!

Vrijdagavond: volle buit, 100-54!

Zaterdagmiddag: prachtige topper, 1 set gepakt!

Zaterdagavond: ‘nieuw’ systeem, mooi gewonnen!

Ziehier de resultaten van onze junioren in een notendop. Het was van alles wat, te beginnen op de vrijdagavond met de A-meiden in de hoofdklasse. Zij staan ‘verdekt opgesteld’ op de ranglijst omdat ze wat minder wedstrijden hebben gespeeld dan de bovenste ploegen, maar draaien naar wens! Deze keer was het in Schuttersveld zaak geen punt te verspelen tegen De Meeuwen. Dat gebeurde ook niet: erop en erover! Het werd 25-12, 25-18, 25-11 en 25-13 en dus 5 punten in de pocket! Een mooie generale voor de altijd spannende wedstrijd tegen VC Sneek. Stad tegen dorp: zaterdag 25 november om 13.30 uur in de Sneker sporthal. Sneek heeft 26 punten uit 7 wedstrijden, Far Ut 17 uit 5. Succes meiden!!

Zaterdagmiddag togen we vol goede moed naar ons eigen veld in het dorpshuis voor de topper van de C-meiden tegen Meppel. De beste ploegen van de klasse tegen elkaar! Het werd een mooie pot, met, eerlijk is eerlijk, Meppel als de wat betere ploeg (1-3). Maarrrr..: onze jonge talenten hebben het geweldig gedaan. Hoe ze die ene set toch nog pakten, grote klasse! Dik achter staan en toch doorzetten, top gedaan en mooi het eerste punt van de koploper afgesnoept! (bovenste foto)

Toen de volgende koploper, want jawel: dat was Far Ut B voor de wedstrijd tegen VVH uit Harlingen. Mooi natuurlijk, zo bovenaan, maar het gaat ook om beter te worden, volleybal te ‘ontdekken’ in het 1-5 systeem. Coach Karin paste dat zaterdag voor het eerst toe en dat ging best heel goed! Onze meiden merkten echter ook dat Harlingen een hele taaie klus was. Dat leverde een mooie wedstrijd op, met soms loeispannende rally’s. Na de 25-20, 25-23 en 25-17 was de overwinning in elk geval in de knip. Natuurlijk gingen de toppers toen ook voor de vierde set, maar VVH deed dat ook en speelde in die fase net even wat scherper. Het werd 21-25 en dus 3-1 voor ons. Al met al heel netjes gedaan allemaal! (foto 2 en 3)