DS 1 pakt op donderdag al punten

Op donderdag 26 september 19.45 uur stond de wedstrijd in Sint Annaparochie tegen VoVeSa DS 2 op het programma. We waren vandaag compleet, alle 7 spelers waren aanwezig.

We gingen van start. We begonnen wel sterk en stabiel. We maakten weinig fouten, het ging goed! We wonnen de eerste set met 25-16.

De tweede set gingen we van start met dezelfde opstelling. We speelden nog steeds prima, maar we lieten hen wel dichterbij komen. Gelukkig hebben we de tweede set gewonnen met 25-18. We stonden 2-0 voor en gingen de derde set van start met een iets andere opstelling.

De tegenstander kwam beter in het spel en wij iets minder. We gingen wat mee in het ietwat trage tempo. Gelukkig pakten we de 3e set nog met 25-22. We stonden nu 3-0 voor, dat is mooi. Nu de laatste set.

We gingen natuurlijk voor de volle winst, 4-0. Deze set begon net als de vorige. We speelden prima, maar de tegenstander kwam dichterbij. Zij hadden wat mazzelballetjes (die bijv. net over het net heen vielen) en wij kakten zo nu en dan in. We begonnen wat persoonlijke fouten te maken. Erg jammer, want hierdoor gaven wij hen ook de kans om er goed in te komen. Helaas, de 4e set verloren we met 25-23.

De eindstand was dus 3-1, dus we konden met 4 mooie punten richting Hommerts rijden. Wij waren tevreden!

We staan nu op het 4e plekje in de competitie van 12 teams. Maar liefst 9 punten behaald in 2 wedstrijden, goed bezig of niet dan?  

Onze volgende wedstrijd spelen we vrijdag 4 oktober a.s. om 21 uur in Hommerts met als tegenstander S.V.W. 3. We gaan dan weer knallen!

Iedereen is van harte welkom om ons aan te moedigen!

Groetjes Sara, Far Ut DS1