Dikke winst bij de B1

Zaterdag 19 oktober moesten de b1 tegen tegen vc058 uit Leeuwarden. We deden de wedstrijd maar met 6 personen, Sacha nog steeds geblesseerd en Iris Sanne was op vakantie. Maar we geven niet op, want we hebben 4-0 gewonnen. 

De eerste set begonnen de tegenstanders met opslag. Maar dat maakte ons niet uit dat lag wel in ons voordeel. Deze set hebben we heel sterk afgerond met een stand van 25-8. 

Op naar de tweede set. Deze ging zo voorbij, iedereen hun opslag ging heel goed, we speelden het spel hoe het hoort. Een paar kleine foutjes er in maar dat vonden de coaches niet erg. Opeens was de tweede set voorbij en hadden we 25-05 gewonnen. 

De derde set. Deze set vond ikzelf heel erg leuk omdat iedereen heel erg goed speelde. We gingen een paar dingen proberen en dat pakte ook nog goed uit. Je zag ook heel erg hoe goed het ging bij ons, hoe minder goed ging het bij de tegenstanders. Deze set hebben we met 25-06 gewonnen.

De laatste set nummer 4. Deze set ging wat minder makkelijk als de andere setten. Zo hadden we dat we in het net sloegen of de opslag ging niet heel goed. Maar toch hebben we ons best gedaan en zo hoort dat ook. En de eindstand was geworden 25-09. 

Groetjes iris Hoekstra #3