Dames uitstekend het nieuwe jaar in!

De dames van Far Ut starten het nieuwe jaar goed. Vrijdag 15 januari hebben ze 3-0 gewonnen van Lemmer, het team dat toen nog op de tweede plek stond.

Janita was helaas niet aanwezig wegens ziekte op werk dus speelde Janna (van de B-junioren) mee. De eerste set vloog voorbij en Far Ut was goed in vorm. Uiteindelijk wonnen we die set makkelijk met 25-6. De tweede set raakte Lemmer al meer gewend aan ons en de zaal en werd het lastiger voor Far Ut. Maar ook deze set wonnen wij! 25-18 werd de stand.

Toen begonnen we aan de derde set. We hadden de wedstrijd natuurlijk al gewonnen, maar we wilden het laatste punt ook binnenhalen. Helaas ging het bij ons slechter en bij Lemmer beter. We stonden bijna op het punt om de set te gaan verliezen en toen werd Janna ingezet. Met wat extra feedback van Klaas gingen we er weer vol tegen aan en wonnen we uiteindelijk deze spannende set met 25-23!

Al met al een topwedstrijd. En we zijn een plekje gestegen. De dames staan nu op de vijfde plaats in het klassement. We gaan er weer een mooi volleybaljaar van maken met zijn allen!

Groetjes Vera

damesvera

Uw verslaggeefster Vera