Dames pakken vijf punten in Woudsend

Wij werden op 10 maart om 21:00 uur verwacht in De Driuwpolle in Woudsend, om een wedstrijd tegen WISKY DS 2 te spelen. Na 3 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, gingen wij er weer vol voor. Ciska coachte ons deze wedstrijd. Sara was helaas niet aanwezig.
Thuis hadden wij WISKY DS 2 ingemaakt met 4-0. Zou dat nu ook weer lukken?

De eerste set ging redelijk gelijk op. Wij hadden beide de punten nodig, er werd fel voor gestreden. Wij kregen de kans om de punten te maken en die werden goed benut. De set wonnen we met 16-25.
Op naar de tweede set. WISKY begon nu tegendruk te zetten en wij begonnen nog een stukje feller te spelen. Het lukte ons WISKY in de verwarring te brengen, door ballen achterin/voorin/ in het midden en aan de zijkanten van het veld te spelen. Zo kreeg WISKY het moeilijk, ze begonnen slordig te spelen. Wij bleven rustig en geconcentreerd spelen. We wonnen deze set met 22-25.

De derde set waren hadden beide teams goede reddingen. Wij wisten goede blokkeringen te zetten, maar WISKY wist toch weer de bal naar onze kant te krijgen. De pass liep niet geweldig, waardoor wij niet aan de aanval toekwamen. WISKY kreeg de een na de andere punt. Het stond nu 22-17 voor WISKY. Wij hadden de kracht om helemaal terug te knokken en wonnen uiteindelijk toch met 26-28, een super spannende set.
Bij het spelen van de vierde set, merkten we dat wij beide begonnen te verzwakken, dit kwam op conditie aan. Weer wisten wij een paar goede blokkeringen te zetten. Ook de aanval liep lekker. Wij liepen uit, maar toch hadden we moeite met de opslag van WISKY. Het werd nog even spannend, maat wij sleepten de laatste set gelukkig binnen met 22-25! De 5 punten mochten wij mee naar huis nemen.

Ciska bedankt voor het coachen! En supporters bedankt 😉
Op 17 maart om 19:15 spelen wij weer thuis tegen O.T.I.B. DS 2, zij staan nu op een 5e plaats en wij na deze wedstrijd op 7e plaats.

Groetjes,
Ilse