Dames lonken naar p/d-wedstrijden

De dames van Far Ut zijn op dit moment niet te stuiten! Vrijdag werd in eigen zaal een klinkende overwinning behaald op de buurvrouwen van Wisky. Het werd overtuigend 3-0 (25-13, 25-13, 25-12) voor de vrouwen van D’Heer, die nu kans hebben zich te plaatsen voor de promotie-degradatiewedstrijden.

Far Ut speelde best! Mooie aanvallen, goede passing en verdedigend uitstekend. Nadat de ploeg in de eerste set door Simone aardig op gang was geholpen (dit hoorde uw verslaggever na afloop uit betrouwbare bron aan de nazittafel!) was er ook in de tweede set geen houden aan voor de Woudsender ploeg, met daarin de zus van de schoonzus van Evelien, maar dat terzijde. Evelien spelverdeelde weer prima (Erwin zag het vol trots aan!) en met haar goede set-ups wisten met name Anneke en Hedwig wel raad. Ook Ilse en Vera pikten voortdurend hun puntjes mee en lieten ook achterin geen steekjes vallen. De B-meiden Margriet en Janna draaiden vervolgens in de derde set ook goed mee!

Kortom: de dames van Far Ut staan momenteel op de tweede plaats met 39 punten uit 21 wedstrijden. Er is kans op promotie, maar dat geldt ook voor nog vier ploegen: Molkwar, Makkum, De Walde en Swette Switters. De verschillen zijn klein en er wacht onze dames nog een zware klus: de slotwedstrijd is uit tegen de kampioen, BEO uit Bakhuizen. Gezien het spel van deze vrijdagavond kan het nog een mooi slot van het seizoen worden, maar de concurrentie ligt op de loer. Na vrijdag de 17e weten we meer!

damesactie

Vera heeft gepasst. Ilse, Evelien, Anneke, Antje en Hedwig (vanaf links) reageren.

damesactie2

Mooie aanval van Far Ut (smash Vera) langs het hoge Wisky-blok.

damespraat

Even bijkletsen in een time-out. Simone zet wat puntjes op de i.

damesactie3

De verdediging met onder andere Anneke (3) staat weer goed opgesteld.