Dames denderen door

Vrijdagavond speelden we met de dames de voorlaatste thuiswedstrijd. We moesten tegen OPM Heerenveen, een team met jonge meiden dat negende staat in het klassement. Bij ons een kleine verandering in de opstelling, want Antje stond op de mid in plaats van de buiten. En als versterking hadden we Marie en Amber mee!

In een goed verwarmde zaal begonnen we de eerste set. De tegenpartij hield zich niet in met smashen en de opslag en daar hadden we in het begin moeite mee. Gelukkig werd dat gecompenseerd door de vele netfouten die ze maakten. De eerste set hebben we gewonnen met 25-16. De tweede set ging al beter en we kregen steeds beter door hoe OPM speelde. De tegenpartij maakte nog steeds veel netfouten. Aan het einde van de set werd Amber gewisseld voor Antje en Marie voor Vera. We hebben deze set ook gewonnen met 25-16.

De derde set was de spannendste set, we liepen gelijk op. Uiteindelijk werd Marie nog gewisseld voor Evelien en Amber kwam erin voor Janita. Deze set hebben we gewonnen met 25-20. Een prachtige 3-0 zege, we staan nu derde!

Op 22 april hebben we de laatste wedstrijd, in Hommerts! Komen jullie ons allemaal aanmoedigen? De wedstrijd begint om 19.15, tot dan!

damesvera

Uw verslaggeefster Vera