Dames 1 zet goede lijn door

Op vrijdag 13 oktober hadden wij onze tweede thuiswedstrijd met als tegenstander L.V.C dames 2 uit Lemmer.

De eerste set kwamen we al gauw op een aardige voorsprong. We hadden een goede serve druk. De dames uit Lemmer hadden het moeilijk met de pass. Daar konden wij mooi van profiteren. Aan onze kant wou de pass ook niet altijd even goed lukken. Maar toch wisten we punten te scoren en wonnen we de eerste set met 25-22.

Door de winst van de eerste set hadden wij een goede druk op de wedstrijd en zo wisten wij ook de tweede set te winnen met als uitslag 25-14.

In de derde set hadden wij moeite om punten te scoren. Lemmer deed dat wel, met als eindstand van deze set 18-25.
2-1 staat het ondertussen.
De 4e set wordt gespeeld en wij gingen er gelijk voor. Met een grote voorsprong wisten we deze set met 25-9 te winnen.

Na 3 wedstrijden hebben wij 10 punten weten te behalen en staan wij nu op een mooie positie op de ranglijst.

Onze volgende wedstrijd spelen we vrijdag 3 november in Bakhuizen tegen BEO dames 2.