Dames 1 wint in Leeuwarden

Zomaar op een zaterdagmiddag een wedstrijd. 16 November om 13:30 tegen de nummer laatst VC058 D6 in de hoofdstad van onze provincie. Dus we wilden eigenlijk wel de 5 punten mee naar Hommerts nemen.

De eerste set begonnen we niet goed. We waren wat afwachtend en te lief voor de tegenstander. Leeuwarden had daardoor ook snel een voorsprong te pakken. Gelukkig herpakten we ons en wisten we ons terug te vechten en wonnen uiteindelijk de set met 23-25.

We wisten dat het de tweede set beter moest. We begonnen gelijk sterk. En hadden al snel een voorsprong te pakken. Alles lukte nu en VC058 kakte wat in. Want voor de nummer laatst speelden ze erg goed! We hadden even een klein dipje in de set. Maar gelukkig lieten we ze niet te dichtbij komen. En wonnen de set met 13-25. Zo moest het dus doorrrr!

De derde set kwam Jetske erin voor Sara. Deze set ging weer wat moeizamer. VC058 had hun weer herpakt na de tweede set. En wij werden weer wat slordig. Gelukkig trokken wij de set naar ons toe en wonnen ook deze set. Met 21-25 gingen er sowieso 4 punten mee naar huis. Maar we wilden natuurlijk de 5 punten. Dus die laatste set moesten we winnen.

Sara kwam er weer in voor Tietsje. We begonnen weer met een voorsprong. Maar toen….. O nee ik kreeg krap in mijn tenen en mijn kuit…. Ik kon niet verder wisselen. Tietsje erin Trijnilda eruit Trijnilda erin ik eruit. Nee mag niet zei de scheidsrechter 🤔 Ik eruit Tietsje erin. Op de spel. Nee.. Evelien op spel Tietsje op de diagonaal. Zo moest het. Ik werd onder tussen aan de kant behandeld door mijn supporter😁 Na wat massage en rekken was ik er weer. Wissel Tietsje eruit ik er weer in. Tietsje blij dat ze er weer uit mocht😁 We hadden nog steeds een voorsprong en wonnen gelukkig deze set ook met 16-25. Yess de 5 punten in de pocket!

Dat werd natuurlijk in de kantine gevierd met een lekker hapje!
Volgende week hebben we geen wedstrijd. Maar 29 november spelen we om 20:30 in Oppenhuizen.