Dames 1 pakt weer winst

Vrijdag 19 januari speelde Dames 1 weer thuis, lekker in ús vertrouwde en smûke Dorpshûs. Na de 4-0 nederlaag van vorige week in een hysterische sporthal, waren we nu gebrand op een overwinning. Door de 5 verliespunten van vorige week, waren we gezakt naar een 8e plaats. Met een goed gevulde tribune gingen we om 19:15 uur los.

We speelden voor de eerste keer dit seizoen tegen N.O.K. DS 1. We namen vanaf het begin gelijk de leiding. De pass liep een stuk beter dan vorige week en daardoor kon Anneke het spel goed verdelen. De eerste en tweede set wonnen we vrij gemakkelijk met 25-14 en 25-15.

De derde set kwamen we op achterstand. Na een tactische time-out, herpakten we ons weer en sloegen het gat dicht en namen uiteindelijk weer de leiding. Deze set wonnen we met 25-20. Nu gingen we ook voor de volle 5 punten en dat lukte. De laatste en vierde set hadden we ook de leiding en wonnen we met 25-16. Hierdoor klimmen we weer wat plekjes omhoog, naar de 5e plaats.

De komende twee wedstrijden spelen we uit, we verwelkomen ons publiek thuis weer op 9 februari om 19:15 uur.