Dames 1 pakt weer punten

Vrijdag 9 februari mochten de dames weer in eigen huis spelen tegen BEO DS2. Het aanwezige publiek had het goed voor elkaar deze wedstrijd. Op 4 maart is er een toneelstuk in het dorpshuis, vandaar dat het publiek niet op het podium plaats konden nemen. Voor hen werden speciaal de deuren uit de muur gehaald, zodat ze toch de wedstrijd konden volgen.

Trijnilda was weer fit genoeg om te aanvallen en dus kon ze gelijk beginnen. Het is fijn dat we weer compleet zijn. De prognose was 3-1 winst voor ons. Meestal zegt dat nooit iets, maar toch zou je willen dat het uitkomt.

De eerste set pakten we met een stand van 25-16. De tweede set ging helaas toch wat minder. Er moest slim gespeeld worden. Alleen was BEO net wat slimmer. We verloren de set met 25-19. Kop ervoor en knallen. Drie nieuwe speelsters erin en gaan. Met wat koude speelsters duurde het even voordat we warm waren en op de goede posities stonden, maar we hebben de set kunnen binnenhalen met 25-22. Met genoeg vertrouwen gingen we de vierde set in. De slimme balletjes scoorden nu wel. We wonnen de set met 25-13.
Door deze winst zijn we weer de top 3 binnen geklommen, maar we worden achtervolgd door Punt Ut en Wisky.

Onze volgende wedstrijd is op vrijdag 2 maart in Oudemirdum. Daar is het van belang dat we weer winnen om in de top 3 te blijven.

Vergeet niet in de agenda te noteren; vrijdag 16 februari komen de Dames 1 vanaf 16:00 uur bij u aan de deur met heerlijke koeken. Deze kosten €3,- per stuk, en 3 koeken voor €7,50!

Antje