Dames 1 pakt helaas geen punt(en)

Onze laatste thuiswedstrijd alweer van dit seizoen, en onze een na laatste wedstrijd.
We staan nu op de zevende plek, maar we kunnen nog een plekje omhoog en dat is natuurlijk mooi mee genomen om als zesde te eindigen. Hoe dan ook we moeten aan de bak, Bolsward komt vanavond op bezoek en die staan niet voor niks tweede.

Met een volle tribune (super) beginnen we de eerste set, na een beste eerste service is de toon wel gezet door Bolsward. Dit is echt wel even een tandje hoger dan we de laatste weken gewend waren.
Bolsward had snel spel, mooie passes en goede service, daarbij speelden ze gewoon ook heel slim, waar bij ons een gat open lag werd dat door hun meteen opgemerkt en scoorde ze de een na de andere punt. Wij hadden zelf de eerste set moeite om dit tempo bij te houden en hadden helaas ook geen service druk. Uitslag eerste set 13-25.

Tweede set werd al iets beter maar ook had Bolsward de touwtjes nog  in handen. Deze set verloren we met 14-25

Nou, warm waren we inmiddels wel en de derde set verliep al stukken beter, zelf scoorden we met mooie aanvallen en betere service. Bolsward kreeg ook het swit en moesten scherp blijven want we liepen aardig gelijk op. Helaas lukte het ons net niet om deze set te pakken, maar met 22-25 was dit wel een gelijkwaardige uitslag.

Op naar de vierde set, met klotsende oksels inmiddels ging ook de vierde set gelijk op, zelfs nog met een voorsprong! Bolsward liet hier en daar wat steekjes liggen en wij scoorden door ook in gaten en hoeken te spelen. Het werd behoorlijk spannend en het liep maar gelijk op, toch konden we de strijd niet volhouden, het werd 20-25 , maar een mooie pot was het zeker !