Dames 1 maakt matchpoints niet af

Afgelopen vrijdag 3 februari moesten de dames van farut tegen Joure volleyballen. We waren het er met zijn allen over eens dat we niet heel vroeg hoefden te vertrekken omdat de wedstrijden in Joure meestal uitlopen. En we hadden gelijk. Na een tijdje wachten mochten we eindelijk beginnen met inspelen.

Toen de scheids er klaar voor was begon de wedstrijd. De eerste set begon spannend, de tegenstanders waren goed op elkaar ingespeeld. We waren slordig aan het spelen en verloren de eerste set met 25-21. De tweede set gingen we er weer tegenaan maar het mocht niet baten, deze set verloren we dik met 25-14.
De derde set was spannend, we hoefden nog maar 1 punt en dan hadden we gewonnen, maar de tegenstanders waren weer sterker uiteindelijk werd het 26-24. We wouden graag met een punt naar huis gaan dus de laatste set gaven we alles. We stonden voor en hoefden nog maar 5 puntjes maar we werden slordig en verloren met 25-23. Uiteindelijk 4-0 verloren van de dames van Joure.

Ciska bedankt voor het coachen! Volgende week hopen wij weer wat punten te pakken tegen A.N.O! Helaas moeten we dat doen zonder supporters want ivm toneel kunnen we geen gebruik maken van het podium!

Groetjes Vera