D1 pakt mooie punten

Vrijdag 22 februari speelden wij in Oppenhuizen met 9 dames tegen Top en Twel Dames 1. Onze trainster Claudia Tesselaar was weer onze coach deze avond.

We starten de eerste set erg sterk. Wij wisten de bal goed op te vangen en konden lekker aanvallen. We kwamen al gauw op een voorsprong en zo wonnen we de eerste set met 25-21.

De tweede set gingen we van start met dezelfde opstelling. Wij waren erg fel en daarmee konden we veel punten scoren. De tweede set eindigde met een positieve uitslag voor ons. 25-16.

De 3e set begonnen we met een sterke serve van onze spelverdeelster Anneke. Onze tegenstanders hadden moeite met deze harde opslag. Zo stonden we al snel op een mooie voorsprong. De opslag ging naar de andere kant. Nu waren de dames van Top en Twel weer wat feller en liep het aan onze kant wat minder. Van een 10-2 voorsprong was het al snel 10-10. Het ging weer gelijk op. Na een aantal fouten aan onze kant was deze set al snel gewonnen door onze tegenstander. Deze set eindigde met 25-16.

Hier baalden wij enorm van, in de eerste twee sets waren wij veel sterker. Wij gingen wat wissels inzetten en met wat frisse speelsters vanaf de bank starten wij de vierde set.

Nadat het 2-1 stond waren de tegenstanders erg gedreven om door te zetten. Gelukkig wisten wij daar niet in mee te gaan. Wij speelden ons eigen spel, maakten mooie punten en maakten de wedstrijd af met een winst van 25-13.

Met deze 3-1 overwinning gaan wij met 4 mooie punten naar huis. Hiermee blijven we de 6e positie houden, met in totaal 38 punten.

Met dank aan onze coach Claudia en natuurlijk onze trouwe supporters die weer aanwezig waren. Super!

Onze volgende wedstrijd spelen we in Sint Nicolaasga op donderdag 7 maart om 20:00 uur. Deze wedstrijd hadden wij nog te goed en wordt daarom op deze doordeweekse avond ingehaald. Iedereen is van harte welkom om ons aan te moedigen!