C’s winnen weer loeispannende vijfsetter!

Oei, oei, oei! Wat was het weer spannend bij onze C-meiden, ongeslagen bovenaan in hun klasse. Ze moesten vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen OTIB (Op ‘T Iis Betocht) in Nijland en dienden meteen klaarwakker te zijn. Want OTIB had wel zin in een stuntje! Dat hebben de meiden van Wâtte en mede-coach Karin gemerkt, want pas na bijna 2 uur spelen, was het klaar. 2-3 voor Far Ut, maar bliksem, wat was het spannend!

Neem de eerste set, er leek geen einde aan te komen. Om beurten op voorsprong, en maar verder! Uiteindelijk maakte OTIB het verschil: 31-29. Maar onze meiden slikten deze teleurstelling dapper weg en sloegen goed terug: 19-25 en liefst 12-25.

Daarna was weer sprake van een enerverende set! Far Ut kwam met 1-7 achter en ook met 14-20. Dat leek bekeken, maar wat hebben die meiden van ons een karakter! Het werd 22-22 en zelfs 24-22 voor ons, waardoor een 3-1 zege te pakken was. Maar OTIB gaf niet op, kwam langszij en wist zelfs te winnen: 24-26…

Poei! Dat was even slikken. Maar wéér werden de Hommertser en Jutrijper schouders eronder gezet! Plankgas richting de 15, jawel: 15-8 en 3-2 winst. In punten was het verschil groter: 118 om 96. Far Ut is nu halverwege de competitie en nog altijd ongeslagen. Wat mooi! Meiden: blijf het met elkaar doen!!

farut NIJLAND

Concentratie in Nijland. Vanaf rechts: Aniek, Ilsa, Annemarije, Anouk, Karlijn en Ytje.