C’s pakken mooie punten

Zaterdag 9 november om 13:00 moesten we thuis spelen tegen VC058 (Leeuwarden). Voor dat we begonnen met de wedstijd hebben we nog gezellig met ons team geluncht in de kantine, en hebben we wat gekletst over de wedstrijd. En VC058 waren hun ballen vergeten dus we hebben nog even wat ballen uitgeleend.

En om 12:30 zijn we begonnen met het inspelen, en om 13:00 zijn we begonnen met de wedstrijd tegen VC058. De eerste set hebben we met 25-23 gewonnen!! Het was nog wel even spannend want we hadden eerst nog al een achter stand. Maar we zijn weer mooi bij gekomen en konden onze liedjes weer zingen!!. 

De tweede set hebben we met 25-19 gewonnen dus ook in deze set konden we onze leuke liedjes weer zingen en zoals ook al in de vorige set begonnen we weer met een achter stand maar tuurlijk zijn wij weer mooi bijgekomen net als in de andere set. 

En de derde set hebben we ook gewonnen met 26-24!! Deze set was dus ook wel even spannend. En helaas hebben we de laatste set met 25-27 verloren maar deze was dus ook wel even spannend. Maar we hebben wel veel plezier gehad en uiteindelijk hebben we toch nog mooi gewonnen met 3-1 dus weer 4 extra puntjes voor op de app.

Er was veel publiek dus het was ook heel gezellig en toen we de andere club hebben bedankt voor de leuke wedstrijd hebben we lekker gedoucht en daarna hebben we nog met een groot deel van ons team bij de B’S gekeken en die hebben ook heel goed gespeelt, want die hebben met 4-0 gewonnen.

Als je nog een keer wilt weten wanneer we weer moeten spelen, of de setstanden van de andere wedstijden dan kunt u die terug vinden op de Nevobo app. Het was een hele leuke wedstrijd en we hebben veel lol gehad.

Dit was mijn stukje, 

Groetjes Julia