CMV toernooi in De Hommerts

Zaterdag 26 november mochten wij als Far Ut een deel van het CMV toernooi regio Sneek organiseren. I.v.m. andere activiteiten in de andere sporthallen, werden wij als jeugdbestuur gevraagd enkele poules op ons te nemen. Dit leek ons wel wat! Circulatievolleybal in us Dorpshus in Hommerts. Het ging om drie poules, twee van niveau 4 en een poule van niveau 2. Dat betekende dat we 13 teams op bezoek kregen… Na veel mails met info, schema’s, telbriefjes, uitslagenlijsten ed. van Sneek te hebben ontvangen, zijn we hiermee aan de slag gegaan. Onderling snel de taken verdeeld naar ieders kracht en kwaliteit 🙂

Vrijdagavond hebben we alvast banken voor de supporters neergezet, de veldafmetingen waar nodig afgeplakt met tape en het lange net opgehangen, Dio en Auke Minne: bedankt voor jullie hulp bij het net! Tevens hebben we twee voetbal-boxen erbij geopend, zodat de kleedkamers niet overval waren. HJSC Bedankt voor het “lenen”.

Zaterdagmorgen om acht uur (nou ja, voor de uitslapers onder ons tien over acht…) stonden we alweer in de hal om de puntjes op de i te zetten. Annemare en Ytje waren bereid om ons te helpen deze ochtend. Zij bemanden “de tafel” waar de tegenstander de spelerspasjes en deelnameformulier konden inleveren. Ook hielden ze de tijd bij, zodat we ons keuring aan het tijdschema hielden. Tevens noteerden ze alle uitslagen n.a.v. de telbriefjes en wisten we snel welke teams na afloop van de wedstrijdjes nog voor plek 1 & 2 en plek 3 & 4 moesten strijden. En ook jullie meiden: super bedankt voor jullie hulp, goed dien!

alles werd goed gecontroleerd door de meiden

alles werd goed gecontroleerd door de meiden

De ochtend liep als een geoliede machine, het was net of hadden we dit vaker gedaan. Veel positieve reacties van ouders en tegenstanders ontvangen: Het was een sportieve en geslaagde ochtend. En als laatste Anneke nog bedankt voor het overnemen van mijn rol, zodat ik de meiden van Far Ut 2 naar Bolsward kon rijden en coachen. Hieronder nog wat foto’s van de ochtend.

Namens het jeugdbestuur: Bregtje, Karin en Hedwig.

Eerst even een yell

Eerst even een yell


Far Ut 3 tegen Far Ut 4

Far Ut 3 tegen Far Ut 4

image1
image2

image5

image4