CMV oefent op C-niveau

Zaterdag 4 februari hebben de CMV-ers van Far Ut 1 en 2 een oefenwedstrijd gespeeld tegen vc Bolsward. Deze meiden uit Bolsward worden ook door Janice getraind, dus 1 appje was genoeg om dit op korte termijn te regelen. Voor Bolsward was dit de eerste keer op C-niveau, voor onze meiden de derde keer.

Bolsward moest wel even wennen aan het grotere veld en dat er nu 6 speelster in het veld staan, maar dit ging al snel heel goed. De eerste set ging eerst gelijk op, daarna nam Far Ut de overhand en won de set. Ook de tweede set ging het Far Ut net wat makkelijker af. In de derde set speelde Far Ut wat rommeliger en hier profiteerde Bolsward gretig van. Ze stonden op voorsprong en roken een overwinning. Hierdoor werden de meiden van Far Ut wat onrustig en gingen ze slordiger spelen. Deze set werd terecht door Bolsward gewonnen, waardoor er aan die kant een vreugdedansje in het veld plaatsvond. De laatste en vierde set stond Far Ut steeds op voorsprong en won ook deze set en daarmee de “wedstrijd”.

Erg leuk dat Bolsward zo kort dag tegen ons wilde oefenen, dit smaakt bij beide teams naar meer. We wachten de uitnodiging van de tegenstander met enthausiasme af 🙂

En meiden van Far Ut: heel mooi en netjes gespeeld allemaal, jullie zijn goed op weg voor het komende seizoen op C-niveau.
Nog een speciale dank naar Geert Dozeman van Arbo Anders, we spelen nu in de “oude” mooie shirts èn broekjes van de B’s. Hier zijn we erg blij mee.