CMV-ers niveau 6 kampioen!

Vorige week hadden Far Ut 1 en 2 al een ticket gewonnen om mee te doen aan het regio toernooi. Vandaag, zaterdag 8 april, deden ze nog mee aan het CMV toernooi van regio Heerenveen. Hier hebben ze de vorige keer ook aan meegedaan in Lemmer. Nu was het toernooi in Wolvega.

Far Ut 1 en 2 waren ingedeeld in 2 verschillende poules en hoefden dus niet tegen elkaar èn niet tegelijk te spelen. Dat kwam mooi uit, want we hadden 2 geblesseerden onder ons.

Maar de meiden konden het niveau hier ruimschoots aan! Alle wedstrijden zijn gewonnen met 2-0. En dus zijn beide teams 1e geworden en daarmee kampioen in niveau 6 van regio Heerenveen. Omdat wij met ons hele team al mee mogen doen aan het regio toernooi op 6 mei, schoven deze tickets door naar de nummer 2, 3 en 4. Wel ontvingen we als winnaars een “gouden” medaille.

Na afloop werden we nog uitgenodigd door Sjoerd & Wiesje om patat en een frikandel te komen eten in Texas Steak. Dit ging er wel in, het was inmiddels ook al half 3. Na dit lekkers ook nog een ijsje toe. En het kleinste ijsje werd de grootste 😉 Bedankt voor deze smultraktatie!

Meiden: goed gedaan, nog even doortrainen voor 6 mei en dan volgend seizoen verder als C’s.

Kampioen: olé, olé, olé