Circulatiemeiden doen het best!

Zaterdag 8 november mochten de meiden van het circulatievolleybal naar Workum. De twee groepen hebben elkaar niet gezien omdat de ene vroeg en de ander laat  moest beginnen. Hier een verslag van de groep met Sacha, Sam, Iris, Sanne en Mariska.

Er moesten vier wedstrijden gespeeld worden. Elke wedstrijd lieten ze weer hele leuk volleybal zien. Bijna alle ballen werden getoetst. Zelfs ballen die een beetje uit de richting werden gespeeld, konden ze vaak nog pakken. De bovenhandse ‘zwaai’ kwam vaak heel goed van pas voor de langere afstanden. Sommige tegenstanders stonden hier wat vreemd naar te kijken. Dat deden zij nog niet!

Meisjes-C-Training

De trainingen onder leiding van Karin werpen vruchten af!

De ballen, die niet getoetst konden worden, kwamen meestal ergens aan de zijkant van het veld terecht. Het midden van het veld heeft een grote aantrekkingskracht op de meiden en gelukkig stuurden de tegenstanders meestal de bal ook in die richting.

Aanvallend waren er vaak hele snelle ballen en werden er verrassende hoeken uitgezocht. Ook kwam een bal vaak te hard over het net voor de tegenstanders. Heel goed meiden! Omdat er risico’s werden genomen (snelheid en hoekjes uitzoeken) ging dat natuurlijk ook wel eens mis met ballen tegen het net of over de lijn, maar door flink te oefenen moet dat wel beter kunnen.

Nog even de uitslagen. Ook wel belangrijk, maar het plezier in het spelen is belangrijker!

Far Ut 1-Makkum 3: 4-2;  Far Ut 1-VC Sneek 14: 4-3;  Far Ut 1-BEO 1 Bakhuizen: 5-2; Far Ut 1-OTIB 5 Nijland: 4-0. Ga zo door!!