C-toppers zijn jongens de baas

Onze C-toppers kregen zaterdag een speciaal ‘varkentje te wassen’: Hevoc, een team dat geheel bestaat uit jongens. Jongere jongens, stoere knapen en deze Heerenveense helden waren niet van plan zich door de koploper zomaar aan de kant te laten zetten.

Dat leidde in Hommerts tot een prachtige wedstrijd! Onze C-meiden werden tot het uiterste getest en dat is goed voor hun ontwikkeling! Hevoc nam meteen het heft in handen en won de eerste set. Daarna sloeg Far Ut toe. Op het moment dat onze meiden er helemaal voor gaan en volledig geconcentreerd zijn, bewijzen ze dat ze terecht bovenaan staan. Als de ‘gremitighied’ eventjes minder is, wordt het moeilijker.

Maar nadat Hevoc de derde had gepakt, kregen coach Wâtte en trainster Anneke de zaakjes weer op de rails. Met vereende krachten werd de vierde set gewonnen, waarna de vijfde set de beslissing moest brengen. Terwijl een volle tribune al had genoten van schitterende rally’s en mooie aanvallen en opslagen, kreeg Far Ut het voor elkaar om de jongens te verslaan. De eerste vijfsetter van het seizoen werd via 15-6 in het laatste deel overtuigend gewonnen!

karlijn3

Anouk verdedigt keurig.

karlijn2

De bal luistert mee als Anneke en Watte de meiden in een time-out toespreken.

karlijn1

Ilsa serveerde zaterdag prima!