C-toppers winnen ook tiende wedstrijd

Ze mochten deze zaterdag spelen op het centercourt in IJlst! Last van plankenkoorts? Ben je gek! Onze C-meiden speelden ook tegen VC Sneek weer een mooie partij volleybal en wonnen op prima wijze met 4-0 (25-20, 25-19, 25-18 en 25-23).

Fijn ploegje hoor, dit jongste juniorenteam van Far Ut! Met 4-0 winnen van Sneek en dan na 10 wedstrijden op 38 punten komen, dat is gewoon hartstikke best! De meiden zijn ook niet voor niets als eerste geëindigd in de hoofdklasse en mogen daarom na de feestdagen-break een treetje hoger gaan spelen. Daar zien we allemaal naar uit, want ze kunnen vast en zeker ook daar goed meedraaien!

Tegen VC Sneek werden door de acht toppers prima opslagen verzorgd, was de passing naar de spelverdeelster dik in orde en werden mooie aanvallen opgezet. Niet alleen werd er hard geslagen, maar ook de ‘slimme’ balletjes kregen de goedkeuring van de tientallen supporters! Verdedigend werd er ook veel gepakt!

Met deze meiden komt het ook in de tweede seizoenshelft vast en zeker in orde. Aan de coaches en de trainsters ligt het ook zeker niet!

Op de foto’s een wedstrijdsituatie-in kerstsfeer én de C-najaarskampioenen genietend van de verdiende ‘champagne’! Tot op het Oliebollentoernooi!