C-toppers maken geen fout

De C-meiden hebben opnieuw weten te winnen. Dat gebeurde in Harlingen tegen het gemengde team van VVH. Gezien het verschil op de ranglijst – de bovenste tegen de onderste – moest het eigenlijk 0-4 worden voor Far Ut. En dat werd het ook.

De meiden van coaches Wâtte en Karin (ze misten de zieken Ilsa) kwamen wat moeizaam op gang. ’t Leek af en toe wat sloom. Maar het valt dan ook niet mee om scherp te blijven tegen een ploeg die in de hele competitie nog maar 3 sets heeft gewonnen. In de eerste set werd het nog eventjes gevaarlijk, maar het werd toch 25-20 voor Far Ut. Daarna werd behoorlijk ‘doorgekacheld’! Er waren goeie opslagbeurten en aan het net waren een paar mooie combinaties te zien. Via 25-9 en 25-11 stond het na precies een uur spelen 3-0. Toen moest ook dat dure vijfde punt gepakt worden. Het machientje haperde heel eventjes, maar na 17-15 zette Far Ut scherp door: 25-18 en dus weer de volle mep aan punten. Ook concurrent Covos maakte geen fout en daardoor blijft het bovenin spannend!

harlingen2

Sfeerbeeld uit de Waddenhal. Anniek heeft geserveerd, de speelsters nemen hun posities in.

juichenharlingen

De buit is binnen en de meegereisde fans worden weer bedankt! Vanaf links: Annemarije, Myrthe, Karlijn, Anouk, Ytje, Anniek en Sam.