C-toppers kunnen tevreden de kerst in!

De C-kanjers hebben de eerste helft van het seizoen geweldig afgesloten. Zaterdag werd met 4-0 gewonnen van DOSKO uit Franeker. De meiden speelden een geweldige wedstrijd, die zeker niet makkelijk was, want er werd voor het eerst geswitcht. Dat is een moeilijk woord voor positiewisselingen na de opslag van de tegenstander. Dat ging best goed en met Anniek en Karlijn als spelverdeelsters kwamen de aanvallen goed tot hun recht. Ilsa, Annemarije, Ytje en Anouk smashten er lekker op los!

Bij de C-meiden zat Sam voor de eerste keer op de bank. Zij gaat na de jaarwisseling meedraaien. Dat gaat vast goed komen, want er wordt door de meiden hard getraind op de systemen. Myrthe hoopt er ook zo snel mogelijk weer bij te zijn! Zaterdag ging het in de eerste set als een speer (19-1), maar kwam DOSKO nog wel terug. In de tweede, derde en vierde set bleef het lekker lopen bij de ploeg van Wâtte en Anneke. De opslagen waren dit keer geweldig. Karlijn maakte zelfs een sprongserve en Ytje serveerde bovenhands! Anniek maakte in de vierde set 14 punten op rij, hoppelakee!

De C-meiden gaan als nummer één naar Kerst en Oud en Nieuw, met daar tussenin natuurlijk het Oliebollentoernooi! Prachtig werk, maar het belangrijkste is dat er netjes volleybal wordt gespeeld! De ploeg heeft 42 punten uit 9 wedstrijden, won 34 sets en stond er 3 af. Mogen ze dan eventjes lekker gek op de foto? Natuurlijk!!