C-meiden winnen knap

De C-meiden hebben weer een knappe overwinning behaald. Tegen AVC uit Akkrum werd het 4-0. Dat lijkt een eitje, maar dat was het zeker niet! Het was een reuze spannende wedstrijd met enkele onvergetelijke momenten!

De meiden van Watte en Hans werkten geweldig hard. Het oogde scherp, bij de les! Zo konden vele onmogelijke ballen toch nog worden gered, met als klap op de vuurpijl de actie van Karlijn en de sterk spelende Anniek. Terwijl AVC al stond te juichen, kregen de twee Far Ut-meiden het toch nog voor elkaar om de bal over het net te krijgen! Er is een filmpje van, wordt hierbij geplaatst!

Far Ut won de eerste set met 25-21- Anouk deed weer mee, prachtig! De tweede set werd met 25-20 gewonnen. Daarna werd via 25-13 de winst gepakt, maar toen moest ook het laatste puntje nog worden gepakt. AVC had daar ook zijn zinnen op gezet, dus Far Ut moest echt alles uit de kast halen. Annemarije, Karlijn, Ytje, Anniek, Ilsa, Myrthe en Annemare moesten zich helemaal leeg knokken! Ondersteund door de weer volle tribune lukte dat, maar op het nippertje. In de eindfase werd een achterstand omgebogen naar 26-24! Een mooi resultaat, dat werd gevierd met een drankje en patat, dik verdiend!

MEIDENC01

Anouk draaide weer een setje mee!