C-meiden strijden dapper

Het moest er een keertje van komen: het eerste verlies voor onze C-toppers. Zaterdag was het moment daar: in een weer zinderende wedstrijd won AVC uit Akkrum met 2-3. Jammer, maar helemaal niet erg, want we staan nog altijd geweldig mooi bovenaan!

Het trof zaterdag niet voor de C-meiden van Far Ut. Terwijl AVC aan een opmars bezig is, moest onze ploeg het stellen zonder Myrthe en Anniek. Zij hebben blessures. Dat betekende precies zes speelsters voor Far Ut, wat inhield dat de net uit het circulatie overgekomen Sam het meer dan anderhalf uur moest volhouden. Sam deed het geweldig! En heel de ploeg deed het geweldig, terwijl er toch aan de opstelling moest worden gesleuteld en er geen wissels waren. Wat een knokkers!

Na de met 19-25 verloren eerste set sloegen onze meiden geweldig terug: 25-19. In de derde set werd een 8-12 achterstand weggewerkt. De meiden bleven enorm positief (dat helpt altijd!) en wisten ook een 22-23 achterstand weg te poetsen: 25-23.

Daarna de vierde set. Even leek het erop dat we zouden winnen! Far Ut kwam met 20-18 voor. Het zou een schitterend resultaat zijn geweest, maar AVC hield niet op en won met 22-25. Daarna was het kacheltje uit: 5-15. Maar niet getreurd meiden van Far Ut C! Geweldig gedaan en nog steeds bovenaan!

farutc-avc

Onze meiden vieren een punt tegen AVC.