C-meiden sterk in Easterein!

Onze C-meiden hebben het opnieuw erg goed gedaan! In Easterein werd zaterdag de wedstrijd tegen het op de derde plaats staande Covos knap met 1-3 gewonnen. Far Ut speelde zeker de eerste twee sets erg goed. Als de meiden geconcentreerd zijn, wordt er goed geserveerd, zijn de passes netjes en wordt er keurig aangevallen. Eer Covos in de gaten had wat er gebeurde, stond Far Ut met 0-2 voor via de setstanden 9-25 en 17-25.

De derde set was erg spannend. Tot 23-23 hielden de ploegen elkaar bij. Daarna pakte Cvos de puntjes: 25-23. Maar in de vierde set waren het weer de meiden van coach Wâtte die de leiding namen. Ze drukten knap door en wonnen de wedstrijd via 21-25 met 1-3. De meegereisde supporters hadden er natuurlijk een staande ovatie voor over!

Eerder op de dag had AVC Akkrum, de rivaal, ook met 1-3 gewonnen, van OTIB. Zodoende blijft het verschil 2 punten in het voordeel van Far Ut. Er is nog één wedstrijd te spelen. Onze meiden nemen het zaterdag 23 april in eigen dorpshuis op tegen OPM Heerenveen. Nog één keer vlammen meiden en dan…, dan!! Hééél veel succes alvast namens alle Far Ut-leden, bestuur, trainers en de rest van ons dorp;-)

watteamba2

De tevreden coach!