C-meiden pakken zege in Leeuwarden

Onze C-meiden blijven het goed doen! Zaterdag werd de uitwedstrijd tegen een van de twee teams van VC058 gewonnen. Het werd 1-3.

De door Karin en Wâtte gecoachte meiden pakten zodoende weer 4 mooie punten. Zoals bekend knokken ze voor het kampioenschap. Het liefst hadden onze toppers alle 5 punten meegenomen uit de grote stad, maar in de Wiarda-hal ging de tweede set nipt verloren. Er waren kansen op winst, maar VC058 kreeg in die fase alle ballen netjes terug en won met 26-24.

Onze meiden hadden de eerste set met 25-13 gewonnen. Er werd netjes gespeeld. In de tweede set ging het wat minder en in de derde set wilde het ook even niet vlotten. Maar net op tijd toonden Myrthe, Ilsa, Karlijn, Anouk, Ytje, Sam, Annemarije en Anniek weer wat ze in hun mars hebben. De pass kwam goed te liggen en het werd 25-19 voor Far Ut. De C-toppers denderden door (beste opslagen van Anouk). De aanvallen waren mooi! Met een mooie sprongserve knalde Karlijn het laatste punt binnen: 25-11 en 3-1. Ook concurrent Covos won met 3-1, dus het verschil is gelijk gebleven.

faru58-1

Karlijn (rechts voor) heeft Annemarije aan het werk gezet. Mooie smash en een punt!

farut58-2

Myrthe passt nauwkeurig op Anniek.