C-meiden houden het spannend

De C-meiden hebben er ook tegen het andere team van Stanfries weer een spannende wedstrijd van gemaakt. Ons dorpshuis in Hommerts was het decor van een schitterende vijfsetter, die pas op het allerlaatst werd beslist: 14-16 voor de ploeg uit IJlst.

Maar de Far Ut-toppers speelden weer geweldig. En dat terwijl ze precies zes speelsters hadden, want Anouk was een weekendje weg. Gelukkig was Annemare even teruggekomen van een familieweekend, met dank aan tante Nynke, die op de tribune genoot van de mooie wedstrijd. Maar zes speelsters? Nee, zeven! Want Anniek was er weer bij, al bleef ze voorzichtigheidshalve nog wel langs de kant. Maar ze is na haar gebroken pink alweer druk aan het trainen en had zaterdag graag willen meespelen. Anniek: dat gaat vast heel snel weer gebeuren!

Far Ut verloor de eerste set, maar kwam daarna erg sterk terug. Wat speelden de meiden voortreffelijk. Dat kwam ook door het goede coachen van Watte, altijd positief en gedreven. Passes, bovenhandse opslagen en smashes: het was allemaal mooi. Maar wat waren er een paar lange meiden bij aan de andere kant van het net! Maar niet getreurd: weer mooie puntjes gepakt en nog altijd mooi in het klassement. Prima de luxe!

Nov-Cmeiden2

Karlijn heeft opgeslagen, iedereen wacht in spanning af.

Nov-Cmeiden

Watte en de meiden bespreken in een time-out de gang van zaken.