C-meiden blinken uit tijdens presentatie

Hoe vier je de presentatie van een nieuwe sponsor? Met een klinkende overwinning!

De C-meiden deden het zaterdag geweldig! Eerst was er de presentatie van de nieuwe trainingsjacks, aangeboden door de nieuwe sponsor: Corry van ons dorpshuis Oan it Far. De prachtige jacks met opdruk zijn net zo mooi als die van de meiden-B. We staan er met deze teams nu geweldig op!

farutpresentatie

Corry bij de door haar van mooie jacks voorziene C-meiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de officiele uitreiking in een weer goedgevuld dorpshuis – met uiteraard dank en een bos bloemen voor supporter/sponsor Corry – moesten de dames aan de slag tegen Bolsward 2. Op papier leek dat makkelijk, maar dat was in de praktijk toch even anders. Bolsward ging er brutaalweg bijna met de eerste set vandoor, maar gelukkig lieten onze meiden dat niet gebeuren. Fel aangemoedigd door onder andere Anouk (helaas geblesseerd, maar wel aanwezig en foutloos bij het scorebord!) kon op het nippertje de eerste set worden gewonnen.

Daarna ging het steeds makkelijker. Dat kwam toch vooral omdat het spel van Far Ut steeds beter werd. Mooie aanvallen, goede reddingen en de opslag liep ook goed. Ytje wordt met de week beter en de bovenhandse knallen van Anniek mochten er ook zijn. De set-ups van Ilsa zijn ook prachtig; spelverdeelsterhanden!

Het unieke hoogtepunt vond plaats aan het einde van de derde set. Bolsward leek een punt te maken, maar de bal kwam op de voet van Myrthe, die al op de grond lag, of bijna. De bal spatte mooi wat omhoog, Annemare (lag ook al) kreeg er nog haar hand tegenaan en Karlijn reageerde ook bliksemsnel en sloeg de bal erover: punt voor ons!

We wonnen uiteindelijk met 4-0; de volle buit! De supporters kregen weer de line-up voor het juichen, waarna in De Jister nog een lekkere traktatie van Corry volgde (foto). Een prachtig slot van een geslaagde middag!

karlijnbeter2

De C-meiden aan de winstpremie van Corry!