Bijna is helaas net niet helemaal

De B-meiden hadden de uitwedstrijd tegen De Meeuwen op schitterende wijze gewonnen, dus iedereen begon zaterdag vol goede moed aan de thuiswedstrijd tegen deze ploeg uit Zuidhorn. Dat de start aarzelend was, kon Far Ut zich niet aanrekenen. In de sporthal van IJlst was sprake van een dubbele boeking, waardoor er vier teams klaarstonden voor het betreden van het centre-court. Dat waren er twee te veel. Uiteindelijk werd besloten dat Far Ut-De Meeuwen gespeeld ging worden, omdat de gasten een behoorlijk eind hadden gereisd.

De meiden van Tietsje (die het zonder Eline moest stellen) deden weer hun uiterste best. In de eerste set leverde dat niet meteen het gewenste resultaat op, maar in de tweede set liep het prima. O, o, o, wat waren we dichtbij het zo felbegeerde puntje, want daar zijn we allemaal wel weer eens aan toe. We kwamen met 22-15 voor. Je zou zeggen: set gespeeld, maar helaas pindakaas: daarna stokte de score. De Meeuwen kwam punt voor punt dichterbij, rook ineens weer kansen en ondanks een time-out van onze kant, was hun aanval niet meer te stuiten: 24-26. Deze tik werkte in de volgende sets nog wel even door, waardoor het helaas 0-4 werd.

Niet getreurd meiden! Vrijdag alweer een nieuwe kans! De uitwedstrijd tegen DIO Oosterwolde staat voor de boeg! Die kunnen we gaan winnen. Blijf positief met elkaar, zodat we een mooi slot aan dit toch unieke jaar kunnen ‘breien’!