B-meiden zetten Meeuwen op kerstmenu!

Prachtig mooi! Onze B-meiden hebben in de Noordelijke Topklasse hun tweede overwinning behaald. In Zuidhorn werd De Meeuwen met 1-3 verslagen.

Vooraf was al stiekem gedacht aan de overwinning. Het spel wordt met de week stabieler en op de trainingen loopt het ook goed. Iedereen is er ook altijd op de trainingen, zieken uitgezonderd natuurlijk. Zaterdag moesten de meiden het stellen zonder de zieke Ilse.

De kop voor dit stukje was stiekem ook al bedacht. Bij winst zou die worden zoals-ie er hier nu staat! Om dat voor elkaar te krijgen, waren de Far Ut-meiden opnieuw bereid hard te werken. Dat leverde meteen de eerste set op: 21-25. Een mooi puntje al, maar de door Janet gecoachte ploeg wilde meer. Ze hadden de smaak van dit kerstmenu te pakken! Ook de tweede en derde set werden met 21-25 gewonnen, waardoor de tweede zege ooit op dit niveau een feit was en er nu ‘dubbele’ cijfers op de ranglijst staan!

Ook de vierde set wilde Far Ut graag pakken, maar toen zat het met de arbitrage even tegen. Een paar warrige beslissingen pakten in ons nadeel uit en De Meeuwen had toen het beslissende gaatje te pakken.

Maar niet getreurd! 3-1 is een prachtige overwinning en bewijst dat deze meiden zeker in staat moeten zijn de aansluiting met de middenmoot van deze Topklasse te pakken. Ze gaan in elk geval met een goed gevoel de kerstdagen tegemoet. Eet smakelijk allemaal!

meeuwen1

De tweede zege smaakte goed! De B-meiden wensen iedereen alvast mooie feestdagen!