B-meiden spelen tegen kampioen

De B-meiden stonden zaterdag voor een zware taak. Uitgerekend in de thuiswedstrijd tegen Emmen kon deze Drentse ploeg het kampioenschap veroveren. Daarvoor had Emmen de volle buit nodig, dus alle vier sets.

Aan Far Ut de taak om het feestje nog even uit te stellen! Dat zat er zeker in de eerste set wel even in, want onze meiden speelden goed tegen de boomlange tweedejaars B-meiden van de koploper. Het werd een keurige 19-25. Emmen liet daarna zien niet voor niets bovenaan te staan en bleef tot op het laatst scherp op de punten. Jammer voor ons dat ze niet aan twee of drie sets al genoeg hadden, want dan hadden we wellicht een verrassinkje in de vorm van setwinst kunnen meepikken! Nu werd het 0-4 en kreeg de kampioen van de Far Ut-meiden een grote doos feestelijke chocola.

Far Ut heeft goed gespeeld! Zaterdag a.s. wordt de competitie besloten in Assen tegen Sudosa. We gaan voor minstens 1 set! Daarna wordt er doorgetraind voor het selectietoernooi in juni voor een plaats in een hoofdklasse. Succes meiden, jullie kunnen het!