B-meiden pakken weer 5 punten

Another day at the office. De B-meiden wonnen zaterdag met 4-0 van De Meeuwen en zo hoorde het ook. Je moet het natuurlijk altijd maar weer even doen tegen een ploeg waarvan je volgens de stand gewoon met 4-0 moet winnen. En de meiden van trainster-coach Trijnilde deden het en dat is netjes. Niet hoogstaand, gewoon goed, met af en toe een dipje, maar op de juiste momenten de scherpte om de winst te pakken.

In de kleinere zaal in IJlst wonnen de B-meiden met 25-18, 25-12, 25-22 en 25-11. In de tweede set hadden Marie en Rixt geweldige opslagbeurten. In de derde set dreigde het verkeerd te gaan, vooral omdat er te veel foutjes werden gemaakt en De Meeuwen knap stond te verdedigen. Maar toen ook die set over de streep was getrokken, was het Zuidhornse verzet gebroken en stampte Far Ut (zonder de zieke Ilse) lekker door. Weer goed gedaan en met 37 punten uit 10 wedstridjen – en de derde plaats in handen – gaat het schitterend in de Noordelijke hoofdklasse!

farutMEEUWEN

Ylsa gaat Amber op de mid aanspelen.

farutmeeuwen2

Het team in actie. Janna (vierde van rechts) gaat passen op Eline. Rechtsvoor Rixt. Amber gaat naar de mid. Links Marie, midachter Annemare.