A’s blijven winnen

Zaterdag nog om tien uur ’s ochtends aan de bak in Creil en nu op dinsdagavond half acht inhalen in Lemmer. Het was een apart weekje voor de A-toppers, maar ze hebben zich er goed doorheen geslagen. In Lemmer werden keurig 4 punten gepakt met een eindscore van in totaal 99 om 65 punten.

Dat is dus een duidelijk verschil en ja, dan is het jammer dat nét niet de volle mep kon worden meegenomen. Dat was in de derde set niet alleen de verdienste van LVC, dat keurig ging spelen, maar vooral door eigen slordigheden. Zeker serverend was het in de tweede en derde set onder de maat. En dat terwijl de meiden van Karin voor ogen van onze twaalf supporters de eerste set nog zo overtuigend hadden gewonnen: 25-11.

In de tweede set liepen de meiden al op het randje – ze wonnen dankzij een mooie eindsprint (25-18). Maar daarna ging het mis. Na 21-24 achter werd het nog mooi 24-24, maar daarna pakte LVC de set. Daarna was het weer de beurt aan Far Ut, dat in de vierde set liet zien wat ze kunnen. Gewoon netjes serveren, de kop erbij en attent in het blok. Op 25-10 was de buit binnen!

De meiden gaan na een time-out van Karin het veld weer in.