Alles nieuw!

Dames-1, vrijdag 20 november. Mooie locatie voor een uitwedstrijd, namelijk Joure. Daar aangekomen moesten we eerst even zoeken. Waar was het ook
al weer? Maar heel makkelijk: alles zit in Joure nu bijelkaar in het nieuwe zwem- en sport-funcentrum. Helaas liepen de wedstrijden voor ons een half uur uit, dus nog later beginnen. Maar dat mocht de pret niet drukken, want we waren nu in ons geheel nieuwe tenue!

Eindelijk waren de nieuwe shirts binnen! Lang op gewacht, maar zeker de moeite waard. Ook de nieuw gesponsorde trainingsjasjes kwamen deze week en met de al geleverde broekjes van vorige week zagen we er echt toppie uit! (volgende wedstrijd thuis gaan we er verder op in met foto’s).

Met Trijnilda als invaller-coach konden we tegen tienen dan eindelijk los. De eerste set wonnen we met 25-2! Dit was vooral te danken aan de tegenpartij, veel foute opslagen en aanvallen die ze uit sloegen. Ook de tweede en derde set kwam Joure er niet echt goed in . Zij bleven veel fouten maken, waar wij van
profiteerden en speelden lekker ons eigen spel met mooie lange series opslagen. Daarmee wonnen we de tweede set met 25-18 en de derde set met 25-11.
Mooi voor ons dus 3 punten erbij! Daarmee staan we nu op de vijfde plek.

De volgende wedstrijd is op 11 december thuis. Dit is tevens onze laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, dus kom ons nog even aanmoedigen!

Sportieve groet van dames 1.

DAMES09

Uw verslaggeefster Evelien.