Acht punten in drie dagen

De B-meiden konden deze week aardig aan de bak. Zaterdag naar Franeker voor de altijd lastige wedstrijd tegen Dosko en maandag naar Gorredijk voor de inhaalwedstrijd tegen het een stuk minder lastige Reva. De opbrengst mocht er zijn: acht punten!

In Franeker hadden de meiden van coach Karin het niet makkelijk. Dosko pakte de eerste set en bleef daarna loeren op de overwinning. Maar dat liet Far Ut niet gebeuren en op karakter werd een achterstand in sets omgezet in de overwinning: 2-3.

Maandg werd de ploeg om zes uur in De Skans van Gorredijk verwacht. Reva stond tijdens hun trainingsuur klaar voor de inhaalwedstrijd. Aan dat uurtje hadden onze meiden precies genoeg, want eerlijk gezegd is Reva niet de allersterkste ploeg van deze competitie. Eigenlijk is de ploeg te hoog ingedeeld en staat onderaan met slechts een paar sets gewonnen. Far Ut wist dat er dik gewonnen kon worden en liet dat niet na. Knap hoe de meiden hun concentratie vast hielden, ook nadat er een set met liefst 25-3 was gewonnen.

Nu werken de meiden toe naar de topper tegen Covos. Zaterdag 7 april in eigen hal. Kom op tijd, want vol is vol!