A-toppers winnen knap

De A-meiden hebben het zaterdag weer goed gedaan. Na een lastige week vol verdriet en emoties werd de draad geweldig opgepakt. Thuis werd mooi met 3-1 gewonnen van DBS uit Balk. Onze meiden staan hierdoor weer bovenaan, het is prachtig!

Het was knap wat onze A’s in hun achttiende wedstrijd lieten zien. De steun van het volle podium mocht er ook weer zijn en wat was het mooi dat Wesley er ook was! Na zijn pech van een week eerder wilde hij er bij zijn om Myrthe en de andere meiden te supporteren!

Hij bracht geluk want de eerste drie sets speelden onze meiden erg goed. Mooie servebeurten (Anouk, Myrthe!), goede passes, blocks en knappe aanvallen, allemaal. Via 25-20, 25-9 en 25-11 ging het snel naar drie gewonnen sets. Daarna zat het niet allemaal meer mee en kregen we een paar puntjes niet waar we ze wel hadden kunnen hebben (20-25). Maar door de 3-1 overwinning staat Far Ut wel weer aan de kop en dat is hartstikke mooi! Ga zo door meiden, jullie weten wat jullie kunnen en het gaat poerbest!

Een mooie serve van Annemarije!