A-toppers sluiten 2018 in stijl af!

Onze A-meiden kunnen tevreden aan het Kerstdiner en daarna trots naar het Oliebollentoernooi en vervolgens richting Oud en Nieuw. Onze oudste junioren wonnen zaterdag hun elfde wedstrijd in de eerste klasse. Punt Ut werd met 4-0 verslagen en dat betekent dat Far Ut de koppositie verstevigde.

Het is voorlopig een ranglijstje om in te lijsten. Far Ut A1 staat met 47 punten uit 11 wedstrijden fier bovenaan. De eerste seizoenshelft werd in stijl afgesloten. Punt Ut werd met 25-15, 25-10, 25-12 en 25-16 geklopt. De ploeg uit Blauwhuis heeft het dit jaar moeilijk in de eerste klasse, pakte pas twee sets, maar het moet altijd nog maar gebeuren! Vier sets scherp zijn is ook een kunst!

Dat beseften de meiden (deze keer gecoacht door Tytsje) heel goed. Ze wilden de volle ‘mep’ en verslapten dan ook geen moment. De meiden gingen zaterdag door de 1000-puntengrens en staan er met 37 gewonnen sets (8 verloren) voorlopig goed voor. De ‘volleybalpatat’ en de fris smaakten naderhand heerlijk en was dik verdiend, maar ze zijn er natuurlijk nog lang niet! Maar eerst mogen ze even uitrusten en kunnen de mooiste kerstjurken aan! Daarna het Oliebollentoernooi – komt allen zaterdag, altijd beregezellig ! – en dan wordt de training in januari hervat. Meiden: tot nu toe de complimenten! Trochsette!