Meisjes C winnen ook in Dedemsvaart

Zaterdag 2 februari moesten wij, Far Ut Meisjes C, volleyballen tegen Pol kraanbedrijf Dac in Dedemsvaart. Om kwart over één verzamelen bij het dorpshuis, waar wij vertrokken naar Dedemsvaart, wat een dik uur rijden was. Onze tegenstander Pol had ook hun eerste twee wedstrijden gewonnen en stonden ook al op 9 punten en wij met 3 wedstrijden op 13 punten, dus best spannend om hier te moeten spelen.

De eerste set wou niet echt lukkken en wij maakten veel fouten waardoor Pol al snel op een grote voorsporong kwam van 17 – 7. Maar Far Ut laat nooit de kop hangen en we kwamen toch nog terug naar 25- 17.

Jammer eerste set verloren, maar we voelden dat we toch echt wel een set zouden moeten kunnen winnen. Dit deden wij dan ook in de tweede set met 17-25. Zo, eerste punt binnen, dan op naar de derde set.

Deze liep redelijk goed voor ons waar we soms voor stonden, maar Pol telkens wel weer terugkwam. Ook zij bleven goed volleyballen en wij harde strijd. Met een voorsprong van 21-23 dachten wij ( en in ieder geval de supporters wel) dat deze set ook wel door ons zou worden gewonnen. Maar Pol konkte zich terug naar 24-24 en maakten daarna zelfs de 25-24. Maar wij maakten er 25-25 van en vervolgens wonnen wij deze set gelukkig toch nog met 25-27. Zo tweede punje ook binnen op naar de vierde set.

Pol kraaanbedrijf wilde graag de punten thuis houden terwijl wij wel de puntjes naar Hommerts wilden meenemen. Pol ging er hard vandoor en wij zagen dan ook constant tegen een achterstand aan. Pol dacht hetzelfde denk ik dat zij deze set wel zouden winnen want ze stonden 22-17. Maar daar komt Farut, wij blijven knokken tot het laatste puntje. En we kwamen terug tot 22-23 en wonnen zelfs deze set met 24-26. Wat was dit mooi! Wij namen de 4 punten mee naar Hommerts en staan nu na 4 wedstrijden op 17 punten.

Onze sponsors waren ook mee als supporters en waren net zo blij dat wij waren en zij hebben ons getrakteerd op de Mac Donalds. Hiervoor nog heel erg bedankt Age Cnossen en Sjoerd Tigchelaar.

Volgende week naar Nieuwleusen, wie gaat er allemaal weer mee???