Ook eerste uitwedstrijd winnen meisjes C

Zaterdag 26 Januari om 10:00 uur hadden we onze eerste uit wedstrijd in de nieuwe poule, de tegenstander was VC Zwolle Mc1. Helaas waren we niet compleet, jammer genoeg was Iris Sanne nog ziek.

8:15 uur richting Zwolle waar ons een zware wedstrijd wachtte, Zwolle had namelijk uit de eerste 2 wedstrijd ook al 5 punten gepakt.

Aan de set stand van de eerste set die we namelijk wonnen met 14-25 en waarin we mooie aanvallen lieten zien en goede opslagen hadden, konden we nog niet weten wat voor kraker van een wedstrijd werd. Met zeer spannende set standen.

De tweede set verloren we namelijk met 25-23 waar we zeer gewaagd aan elkaar waren. En waar het dubbeltje nu zwolle zijn kant opviel. 1-1 in sets op naar de derde set.

De derde set wonnen we met 24-26 waarin wij nu de gelukkigste waren en de belangrijkste punten onze kant opvielen. En nu de vierde set nog, kunnen we er een einde aan maken?

De vierde set was weer zeer spannend, we wonnen deze set namelijk met 23-25, wat een mooie overwinning. Wat een mooi begin van deze nieuwe poule. Met 13 punten uit 3 wedstrijden hebben we een mooie start.

Volgende week spelen we weer een uit wedstrijd, in Dedemsvaart om 15:00 uur. Tegen de nummer 2.