5 punten binnen voor Far Ut MA1

Zaterdag 20 oktober stond alweer onze zesde competitiewedstrijd op het programma. De tegenstander was Joure. Na de 4-0 overwinning van vorige week op Lemmer wilden we ook graag de 5 punten pakken tegen Joure. De eerste set verliep erg goed. We hadden een goeie serve en wisten vaak te scoren. Joure moest er nog wat in komen en was vooral verdedigend wat minder sterk. Deze set was dan ook al snel bepaald met een eindstand van 25-12 voor Far Ut.
De tweede set kwam Joure wat meer in het spel en waren ze scherper. Ze hadden een goede serve waar wij af en toe moeite mee hadden en ook in de aanval werden ze sterker. Ondanks dit bleven wij ook voor alle ballen gaan en wonnen we ook deze set met 25-17.
Ook in de derde set wisten wij sterker te zijn dan Joure. Ze hadden moeite met onze serve en ook aanvallend waren wij sterker. Deze set wonnen wij ook met 25-16.
Dan nog de vierde set. Deze wilden we natuurlijk ook graag pakken om 5 punten binnen te slepen. Het was te merken dat Joure verslapte en wij punt na punt binnenhaalden. De eindstand van deze set was 25-14.
Met de eindstand 4-0 hebben we weer 5 punten binnen en staan we op de eerste plaats in de competitie. Nu hebben we even een paar weken rust, onze eerstvolgende wedstrijd is op 10 november, tegen DBS in Balk.